Hotellilaiva Muikku on yli 50 vuotta Suomen valtion lipun alla seilannut entinen merentutkimusalus, Suomen Jacques-Yves Cousteaun mystinen Calypso. Aluksen itsenäinen toiminta-aika on ollut yli 10 vuorokautta, joten pidemmätkin yhtäjaksoiset tutkimusmatkat ovat olleet mahdollisia. Suomen Saaristokuljetus Oy hankki aluksen hallintaansa lokakuussa 2017 restauroitavaksi omaan alkuperäiseen loistoonsa risteilijäksi ja pieneksi idylliseksi hotellilaivaksi.

Hotellilaiva Muikku on Liikenteen Turvallisuusvirasto TRAFI:n katsastama kauppa-alus ja toimii tilaus- ja reittiristeilyliikenteessä ympärivuotisesti. Satamassa ollessaan Muikku toimii hotellina talvikaudella lokakuun alusta vappuun Helsingin Kauppatorilla sekä kesäsesonkina Isosaaressa.

Hotelli on avattu perjantaina 15.12.2017!

Tervetuloa Helsingin Kauppatorille kokemaan ainutlaatuinen majoituselämys huikealla paikalla Esplanadin puiston ja Presidentinlinnan kupeessa!

Tarkasta saatavuus:

 

Hotellissa on kymmenkunta 1-4 hengen hyttiä. Lisäksi hyttikerroksessa sijaitsevat wc- ja suihkutilat. Aluksella on kahvi- ja minimarket automaatit (tulossa pian), viihtyisät yhteiset tilat sekä minikeittiö mikäli mielesi tekee kokata. Aluksella on satunnaisesti ja tarvittaessa henkilökuntaa päivisin, iltaisin ja öisin valvoja. Huomioithan, että kaikissa yhteisissä tiloissa on tallentava kameravalvonta ja muiden kuin kirjautuneiden hotelliasiakkaiden oleskelu laivalla on kielletty. Hotellilaiva Muikku on turvallinen, rauhallinen ja edullinen majoitusyksikkö parhaalla paikalla parhaaseen hintaan. Tervetuloa!

LUE LISÄÄ JA VARAA

Hotellilaiva Muikku sijaitsee Helsingin parhaalla paikalla Kauppatorilla. Tervetuloa!

OTA YHTEYTTÄ!