Hotellissa on kymmenkunta siistiä 1-4 hengen ikkunallista hyttiä. Hytit ovat tasoltaan Basic-luokan majoitushuoneita: suihkut ja wc sijaitsevat käytävällä. Jokaisessa hytissä on huonekohtainen termostaatti, jolla lämmitystä voi säätää oman makunsa mukaisesti.

Perushytit ovat 1-2 hengelle. Perushyteissä on kaksi makuupaikkaa. Perhehytissä on neljä makuupaikkaa ja kaksi kerrossänkyä. Perhehytti soveltuu myös kaveriporukoille ja muille ryhmille. Hytit ovat pienet, mutta kodikkaat.

Osassa hyteistä on oma lavuaari. Kaikissa hyteissä on vaatekaappi, kirjoituspöytä sekä pari istuinta.  Hyttien sisusta on lakattua puuta. Jokaisessa hytissä on oma ikkuna, josta aukeaa näkymä joko merelle tai Kauppatorille. Vuode- ja liinavaatteet ovat korkealaatuisia hotellitekstiilejä.

Yhteiset tilat sijaitsevat aluksen pääkannella. Aluksella on kahvi- ja minimarket automaatit (tulossa!) sekä keittiö astioilla ja ruoantekovälineillä. Keittiössä on kaksi isoa jääkaappia. Lisäksi keittiössä löytyvät esimerkiksi keittoliesi, kaksi mikrtoaaltouunia, leivänpaahdin sekä veden- ja kahvinkeittimet. Viihtyisä baaritiski ikkunoiden edessä sekä kaksi tilavaa loungea tekevät hotellillaiva Muikun yhteisistä tiloista kodikkaan majoitus- ja ajanviettokeskuksen. Aluksella on maksuton langaton internet-yhteys, joka toimii myös hyteissä.

Huomioithan, että vaikka hotellilaiva on automatisoitu ja etävalvottu, hotellia päivystää iltaisin ja öisin työntekijä. Hotellilaivan kaikissa yhteisissä tiloissa on tallentava kameravalvonta. Hotellilaivassa muiden kuin varauksen tehneiden asiakkaiden oleskelu on ehdottomasti kielletty.

Lemmikkieläimiä ei valitettavasti voi tuoda laivaan.

Hotelli ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Säännöt ja toiminta-ohjeet saat varauksesi yhteydessä sähköpostiisi. Sääntöjen noudattamatta jättäminen aiheuttaa asiakkuuden päättymisen välittömästi sekä korvausvastuun aiheutuneesta vahingosta.