Oletko suunnittelemassa yhteisöllesi kehittämis-, kokous-, seminaari- tai työhyvinvointipäivää tai yksityishenkilönä järjestämässä häitä, syntymäpäiväjuhlia tai muuta tilaisuutta? Nyt se on mahdollista risteillen ja majoittuen yksityislaivassa maailman upeimmassa saaristossa! Laivalla on kokoustamiseen ja koulutukseen soveltuva tila 20 henkilön tarpeisiin sekä nykyaikaiset AV-laitteet. Laivassa voi myös yöpyä 20 matkustajaa kahden hengen hyteissä.

Risteileville ryhmille tilausristeilykausi on toukokuun alusta juhannukseen sekä koulujen alkamisesta syykuun loppuun. Laivaa vuokrataan joko ns. All Inclusive -periaatteella tai omilla eväillä. Aluksella ei ole alkoholioikeuksia, joten omien alkoholijuomien tuonti laivalle on sallittu.

Kokous- ja juhlapaketti majoituksineen ja risteilyineen alk. 105 €/hlö

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ

Saari- ja maakohteita riittää matkan varrella useita! Laivan henkilökuntaan kuuluvat kapteenin ja kansimiehistön lisäksi näin erikseen sovittaessa myös kokki, jolta voit toivoa menuun etukäteen, suunnitella sitä yhdessä tai pyytää ehdotuksen keittiömestariltamme! Voit myös tilata menun toisaalta tai tuoda ja valmistaa ruoat laivalla itse.

Myös erikoisuuksia on tarjolla. Laivassa on esimerkiksi ns. DP (Dynamitic Position) -järjestelmä, joka pitää laivaa paikallaan potkureiden ja syötetyn GPS-sijainnin avulla. Tämä mahdollistaa sen, että alus voi yöpyä laajasti Itämeren alueella ihan missä tahansa, missä kölin alla on riittävästi vettä. Rantautuminenkaan ei ole pakollista; merelläkin yöpyminen kiinnittymättä saari- tai rantakohteeseen onnistuu vallan mainiosti! Alus soveltuu myös loistavasti kalastaville ryhmille kuten vetouistelijoille sekä sukellusporukoille!

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ